En

Trallfa

Vi sponser Nuart Sandnes Art Trail

Som kreativ partner av Norges første offisielle gatekunstløype, ønsker vi å bidra til et levende og spennende bylandskap i Sandnes.

– Vi ønsker å støtte positive aktiviteter i byen og med kontor midt i Langgata blir vi også en del av kunststien Sandnes Art Trail. Da får vi også ekstra eierskap til den, sier Merete Underhaug.

I første omgang har Trallfa bidratt til å realisere to kunstverk:

På veggen inn mot kontoret vårt i Langgata 12 har det flyttet inn en 12 x 8 meter stor bjørn, levendegjort av finske Jussi TwoSeven. Verket heter «Long Snout» og kom på veggen i løpet av en helg i september.

_dsf2320 jussi9 jussi3
Foto: Graeme McMillan

Inngangen til en parkeringskjeller i Flintergata har fått en geometrisk skikkelse signert Bergenskunstneren Argus. Bildet er av en person som blåser inn i hendene for å holde dem varme, og har en sterk kobling til mange av Argus sine andre verk som ofte tar for seg mennesker som av ulike årsaker har mistet sine hjem og havnet på gaten.

almost-done-calmost-done-dfinished-product2111
Foto: Brian Tallman

Nuart Sandnes Art Trail vil i tiden fremover bidra til realiseringen av en rekke stedsspesifikke malerier og installasjoner, og er sponset av blant andre Sandnes kommune, Rogaland fylkeskommune, Vitenfabrikken og Trallfa Capital AS. For mer informasjon og kart over kunstverkene, se sandnesarttrail.no

Foto øverst i saken er lånt fra kunstneren selv, Jussi TwoSeven.